Ο Κασσελάκης, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς: «Δεν είναι περαστικός»

Τι γίνεται με τον Κασσελάκη πού το πάει; Τελευταία, συνομιλώντας με τους περισσότερους εν ζωή πρώην πρωθυπουργούς για την περίπτωση Κασσελάκη, την πιο σοβαρή προσέγγιση νομίζω ότι κάνει ο Αντώνης Σαμαράς που θεωρεί ότι δεν είναι «περαστικός», όπως εκτιμούσαν μέχρι πρότινος οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων στον «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου.

 

Επίσης αυτό που κάνει εντύπωση στις παλαιές καραβάνες της πολιτικής που έφτασαν στα ύπατα αξιώματα αρχηγοί κομμάτων και κυβέρνησης, είναι ότι μέρα με τη μέρα ο Κασσελάκης εμφανίζεται πιο ανθεκτικός στην κόντρα με την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο Κασσελάκης, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς: «Δεν είναι περαστικός»

 

Το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Κασσελάκης κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει… Το σίγουρο είναι ότι οι σοβαροί από τα απέναντι στρατόπεδα καταγράφουν πλέον με ενδιαφέρον και προσοχή τις κινήσεις του τόσο εντός του κόμματος του, όσο και στην υπόλοιπη πολιτική δράση του στον κοινωνικό στίβο.

 

Για παράδειγμα η χθεσινή συνάντηση του ζεύγους Κασσελάκη με τον John Allen Thomas αντιπρόεδρο της ΜΕΤΑ (Facebook) στη Βουλή όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά ξάφνιασε ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Προφανώς εκεί στη ΝΔ ορισμένα επικοινωνιακά στελέχη αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψη του Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ ότι εάν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να τον εφεύρει, διότι ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος τον θεωρεί ως τον πιο εύκολο αντίπαλο του πρωθυπουργού.

 

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες Σταν…

 

Κασσελάκης σε πολίτες: Ελάτε στο γραφείο μου να συζητήσουμε τα προβλήματά σας

 

Κασσελάκης σε πολίτες: Ελάτε στο γραφείο μου να συζητήσουμε τα προβλήματά σας

 

Κασσελάκης: Το κάλεσμα είναι για αύριο Πέμπτη, 17:00-20:00 στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου.

 

Ανοιχτό κάλεσμα σε που θέλουν να συζητήσουν μαζί τους, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

 

«Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

«Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ