Νατάσα Μποφίλιου: Πρωταθλήτρια ΑμεΑ δίνει μάχη για να σώσει το σπίτι της

Δήλωση της γνωστής τραγουδίστριας για την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη στην οδο Ναιάδων

 

Σε δήλωσή της για την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη στην οδο Ναιάδων, η Νατάσα Μποφίλιου, τραγουδίστρια αναφέρει τα εξής:

 

«Άλλο ένα περιστατικό απανθρωπιάς και ντροπής στην Πετρούπολη. Αρπάζουν σπίτια και διαλύουν ζωές για 6.000 ευρώ. Μόνο εμείς μπορούμε να γίνουμε ασπίδα ο ένας για τον άλλο. Στηρίζουμε συλλογικά τον αγώνα που δίνεται κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

 

image

 

Πρωταθλήτρια ΑμεΑ δίνει μάχη για να σώσει το σπίτι της από τα «νύχια» των funds

 

Το χρέος των 20.000 ευρώ που "φούσκωσε" και η έκκληση για να ανακληθεί η απόφαση έξωσης

 

CropImage 7

 

Μάχη για να σώσει το σπίτι της στην Ελευσίνα από τα “νύχια” των funds δίνει η αθλήτρια ΑμεΑ Διονυσία Τσακίρη, πρωταθλήτρια στο άθλημα boccia.

 

Όπως εξήγησε η δικηγόρος της οικογένειας, Κατερίνα Φραγκάκη, μιλώντας στο Mega, πρόκειται για μια οφειλή των 20.000 ευρώ από παλαιότερα χρέη του πατέρα της, ελεύθερου επαγγελματία, που με τους τόκους έφτασε τις 50.000 ευρώ. «Είναι ένα δάνειο που σχεδόν το είχαν αποπληρώσει από μία τράπεζα. Εν συνεχεία, το δάνειο αυτό τιτλοποιήθηκε, πήγε σε ένα fund και ξεκίνησε τη διαδικασία του πλειστηριασμού, χωρίς οι άνθρωποι να έχουν κάποια προστασία μέσω διακανονισμού. Η οικογένεια προσπάθησε να βρει ένα άλλο σπίτι που να πληροί τις ανάγκες για ένα παιδί ΑμεΑ, αλλά δεν μπορούσαν να το βρουν. Έχει γίνει μία τεράστια πράξη αλληλεγγύης από όλους τους ανθρώπους της Ελευσίνας, γιατί ήταν να γίνει η έξωση πριν από μία εβδομάδα και δεν έγινε.