Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια στην Γερμανική πρεσβεία

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα επίθεση στην Γερμανία της πρεσβείας, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με το kathimerini.gr οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλα, πλησίασαν το κτίριο όπου στεγάζεται η πρεσβεία, επί της οδού Λουκιανού, πέταξαν τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

 

Η παρέμβαση έγινε, όπως αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή τη συνάντηση που είχε  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

 

«Η συνάντηση λοιπόν ‘’γνωριμίας’’ Μέρκελ-Μητσοτάκη, σε μια εποχή που η σοσιαλδημοκρατία άφησε στρωμένο κρεβάτι στον φιλελευθερισμό, ανοίγει την νέα μεταμνημονιακή περίοδο. Η προηγούμενη επίθεση, τα μνημόνια, ήταν νικηφόρα. Προσαρμοστήκαμε στην κανονικότητά τους. Τώρα έρχεται η επόμενη επίθεση. Μην υπάρχει αμφιβολία, όλα όσα «γλίτωσαν» στα μνημόνια μπαίνουν όλα ξανά στο τραπέζι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Ρουβίκωνας.

 

tanea.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ