Κιτρινόμαυρο πάρτι για την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Ναντέρ και το 1-0 στα προημιτελικά

Οι φωτογραφίες του πάρτι της ΑΕΚ στη SUNEL Arena για την ΑΕΚ μετά το 1-0 επί της Ναντέρ.

 

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 3 του Basketball Champions League, κερδίζοντας με 76-69 τη Ναντέρ στη SUNEL Arena. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα είχε σε εξαιρετική ημέρα τους Χαμπ και Χέιλ και στη SUNEL Arena 8 χιλιάδες και πλέον φίλοι της ομάδας το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

 

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης. Εκεί η ομάδα έδωσε τον ρυθμό και οι οπαδοί ακολούθησαν με τους παίκτες της ΑΕΚ να γίνονται ύστερα ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το 1-0.

 

 

 

 

 

Πλέον απομένει μία ακόμα νίκη για την ΑΕΚ ώστε να φέρει το Final 4 στην Αθήνα και να διεκδικήσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο.

 

Σάκοτα για το ΑΕΚ-Ναντέρ: “Έγινε το 1-0, όμως πρέπει να παίξουμε καλύτερα”

 

 

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ναντέρ, αλλά θέλει να δει την ομάδα του ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.

 

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών του Basketball Champions League κερδίζοντας με 76-69 τη Ναντέρ και ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος.

Ο 72χρονος τεχνικός της Ένωσης ήταν όπως συνήθως ψύχραιμος και θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια της σειράς.

 

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάκοτα δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στα playoffs γιατί θα έχουμε δει και θα μπορούμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο καλύτερα την επόμενη φορά. 

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και η Ναντέρ είχε καλές περιόδους στο πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση όταν ήταν σημαντικό να έχουμε. Δεν έχει σημασία που δεν παίξαμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αφού έγινε το 1-0, όμως πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα.

Δεν έχουμε τίποτα να αλλάξουμε. Θέλουμε να παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε. Πιστεύω ότι ήταν καλή΄η τακτική του αντιπάλου και μας δυσκόλεψε σε σημεία που είμαστε δυνατοί. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι τα παιδιά να παίξουν απλώς καλύτερα. 

Το γεγονός (σ.σ. του ενθουσιασμού για τη διεξαγωγή του Final 4 στην Αθήνα) δεν μας βοηθά. Θέλουμε να έχουμε ηρεμία και χαμηλούς τόνους. Είμαστε νέα ομάδα, το ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και η ηρεμία θα μας βοηθούσε”.

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ