Ανεξαρτητοποιήθηκε η Αθανασία Πρωτοπαππά από το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά

Την ανεξαρτητοποίησή της από το συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας, με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε στο χθεσινό (27/9) τοπικό συμβούλιο, η Αθανασία Πρωτοπαππά...

 

Όπως εξήγησε η ίδια στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης που ανέγνωσε και κατέθεσε στην Πρόεδρο, Χρυσούλα Παππά, "οι λόγοι της παραίτησής μου, είναι πρώτιστα ηθικοί και λιγότερο πολιτικοί, καθώς άνθρωποι που έως χθες ήταν συνοδοιπόροι μου με υποσκάπτουν συστηματικά τον τελευταίο καιρό, κρίνοντας την κοινωνική μου ενασχόληση και όχι τις πολιτικές μου θέσεις".

 

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα διατηρήσει την έδρα της στο τοπικό συμβούλιο, καθώς όπως αναφέρει "Θεωρώ ότι κατήλθα στις πρόσφατες εκλογές με το σκεπτικό της αγωνιστικής διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου και αυτός ήταν ο λόγος που οι συνδημότες μου με τίμησαν με την ψήφο τους, την οποία εγώ θα συνεχίσω να τιμώ ως ανεξάρτητη σύμβουλος προτείνοντας, ψηφίζοντας και διεκδικώντας με γνώμονα μόνο το καλό του τόπου και σε αγαστή συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, όπως θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται".

 

Υπενθυμίζεται ότι η Αθανασία Πρωτοπαππά, εξελέγη στην τρίτη θέση του συνδυασμού της Μαρίας Πρωτοπαππά για το τοπικό συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας.