Live streaming της συναυλίας για τα Τέμπη για να «συνδεθεί όλη η Ελλάδα»


Η πρόταση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην βραδιά μνήμης. Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

 

Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν σε όλη την Ελλάδα η μεγάλη συναυλία της Παρασκευής για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών προτείνουν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

 

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μέσω ανάρτησής του στα social media, μεταφέρει το μήνυμα όλων των συμμετεχόντων, δηλαδή Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς, Τάνια Τσανακλίδου, Κοινοί Θνητοί, και υπογραμμίζει ότι πρέπει να αναλάβουν δράση οι δήμοι της χώρας προκειμένου να μεταδοθεί η συναυλία σε live streaming, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

 

Όπως αναφέρει η πρόταση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από όλες τις πλευρές για «γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων» και προκειμένου όπως αναφέρει «να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο».

 

«Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που “ξέρει” καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει» υπογραμμίζει.

 

Σήμερα οι καλλιτέχνες αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η σπουδαία προσπάθεια. 

 

Συναυλία Τέμπη

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

 

Συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές για γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, προτείνουμε (οι συνάδελφοι που θα έχουμε συμμετοχή το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου) την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της-με τη διαδικασία του live streaming- έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης. Σ’ αυτά τα πλαίσια, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. 

 

Υ.Γ.: Αύριο θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.

 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ