Βόμβα Γκιώνη: "Η μελέτη που παρουσίασε η κ. Πρωτοπαππά για το Καλαμάκι, κλάπηκε από την Τεχνική Υπηρεσία"

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, προχώρησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, αναφέρθηκε στη συγκοινωνιακή μελέτη που παρουσίασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και σε Δελτίο Τύπου ως "λύση" στο πρόβλημα των κατοίκων του Καλαμακίου, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο και την κατεδάφιση της γέφυρας κοντά στον Ισθμό, η Μαρία Πρωτοπαππά. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Γκιώνης, η μελέτη αυτή "κλάπηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου"...

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ανέφερε μεταξύ άλλων για το φλέγον αυτό ζήτημα: "Γραφτήκανε τόσα για αυτή τη μελέτη που παρουσίασε ο κύριος Σακελλάρης. Θέλω να το μαζέψω λίγο γιατί το θεωρώ ντροπή. Ο κύριος Σακελλάρης, έκανε μια συγκοινωνιακή μελέτη και την παρουσίασε... Μάλιστα. Αυτή η μελέτη κλάπηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου. Όπως το ακούτε! Αυτή η μελέτη που έχετε παρουσιάσει εσείς, κλάπηκε από την Τεχνική Υπηρεσία. Θέλετε να το προχωρήσουμε με Νομικές διαδικασίες;".

 

Στη συνέχεια, απαντώντας στη Μαρίας Πρωτοπαππά που τον ρωτούσε "Σας πονάει που βρήκαμε εμείς τη λύση"; ο Γιώργος Γκιώνης, τόνισε: "Εσείς δεν έχετε ούτε τον τρόπο ούτε τη γνωριμία ούτε την εξουσιοδότηση να πάτε να μιλήσετε ούτε με την Ολυμπία Οδό, ούτε με Υπουργούς, ούτε με κανέναν. Εγώ προσπαθούσα από την πρώτη στιγμή να βρεθεί τρόπος να διευκολυνθούν όλοι οι κάτοικοι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το επίπεδο της σκέψης. Εμείς δώσαμε τη μελέτη αυτή στα χέρια των ανθρώπων της Ολυμπίας Οδού, το πρωί της Δευτέρας, με σκοπό να διερευνηθεί αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ή όχι. Και λίγες ημέρες αργότερα, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Ταχιάος έδωσε εντολή να κατασκευαστούν οι δύο προσωρινές ράμπες πρόσβασης".

 

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ