Τεντόγλου: Ο λόγος που αρνήθηκε να κρατήσει τη σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Μίλτος Τεντόγλου φαίνεται να ήταν η πρώτη επιλογή για σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τους σημαιοφόρους της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τη συζήτηση για το ποιοι θα εκπροσωπήσουν τελικά την χώρα μας να έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και πολλές ώρες στα social media.

 

Ήδη την άρνηση του έχει εκφράσει ο Μίλτος Τεντόγλου, ενώ πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τη στιγμή που όπως λέγεται έχει προταθεί και η Μαρία Σάκκαρη

 

6135397

 

Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν τιμή»

 

«Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Αν είμαι σημαιοφόρος θα είναι σπουδαίο, αν όχι… ΟΚ.

 

Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή.

 

Ακόμη έχω φλόγα μέσα μου, ίσως ακόμη πιο μεγάλη, για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω σε καλό επίπεδο.

 

Εύχομαι να είμαι παράδειγμα σε όλο τον κόσμο και στα παιδιά μου», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το ενδεχόμενο να είναι αυτός σημαιοφόρος.

 

Γιατί αρνήθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου

 

Η πρώτη επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε αλλά αρνήθηκε την άκρως τιμητική πρόταση και δε θα είναι εκείνος ο σημαιοφόρος της αποστολής.

 

Ο Ολυμπιονίκης από τα Γρεβενά φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση για να κρατήσει τη σημαία λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που έχει και δεν θέλει να παρεκκλίνει στο ελάχιστο από αυτό.