Πρέσπες: Εδώ θα πέσουν οι υπογραφές για το Σκοπιανό (εικόνες)

Επί ποδός από νωρίς το χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες. Εκεί όπου την Κυριακή στις 10:30 θα υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ.

 

 

 

Η ησυχία που συνήθως επικρατεί στην περιοχή έχει ανατραπεί. Συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για να στήσουν εγκαίρως τα κιόσκια όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή των υπογραφών, ενώ και ο καιρός δεν έχει σταθεί σύμμαχος μιας και προβλέπεται βροχερός την Κυριακή το πρωί.

 

 

 

 

Οι τέντες πρέπει από σήμερα να είναι στις θέσεις τους ενώ δίπλα στα τραπέζια και τις καρέκλες θα στηθεί και ένα μικρό κέτερινγκ με χυμούς, καφέ και συνοδευτικά.

 

Οι σιδεριές στήθηκαν από νωρίς, ενώ τοποθετείται και παρκέ πάνω στο χώμα για τους επίσημους προσκεκλημένους.

 

 

Τα πρώτα τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι ήδη βρίσκονται στην περιοχή, φορτηγά μεταφέρουν τον εξοπλισμό, ενώ πολλοί κάτοικοι σπεύδουν να δουν από κοντά τις ετοιμασίες ή και να  βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεται.

 

 

 

 

 

Οι Ψαράδες είναι ορεινός παραδοσιακός οικισμός που ανήκει στο νομό Φλώρινας και βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του νομού, στη νότια όχθη της λίμνης της Μεγάλης Πρέσπας περίπου 59 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Φλώρινας. Κατά τους χειμερινούς μήνες κατοικείται από περίπου 100 άτομα, ενώ το καλοκαίρι ο πληθυσμός αυξάνεται.

Πηγή: | iefimerida.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ