Λουτράκι: Χάος χωρίς προειδοποίηση!

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του Λουτρακίου, εξαιτίας του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και τις υπόλοιπες ημέρες, καθώς η διοργάνωση θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή.

 

Μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων σημειώθηκε σήμερα τόσο στον παραλιακό δρόμο της πόλης του Λουτρακίου, όσο και στον Κεντρικό, στο ύψος του Avenue, καθώς η Αστυνομία είχε αποκλείσει τη διέλευση των οχημάτων λόγω του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων που διεξάγεται μέχρι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στην πόλη του Λουτρακίου. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, την τελευταία στιγμή άλλαξαν οι διαδρομές των αθλητών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας απολύτως σχεδιασμός στο πως θα κινηθούν τα αυτοκίνητα, χωρίς να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

 

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα το πρωί, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση από πλευράς Δήμου στα ΜΜΕ, ώστε οι κάτοικοι (τουλάχιστον) της περιοχής να γνωρίζουν πως να κινηθούν.

 

Ταυτόχρονα, δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που ήρθαν από Αθήνα και προσπάθησαν να πάνε προς το Καζίνο και δεν τους επετράπη η διέλευση, ενώ και αρκετοί υπάλληλοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να περπατήσουν πολύ μεγάλες αποστάσεις για να πάνε στην εργασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ