L-Medical Λουτρακίου: Νέα συνεργασία με τον δερματολόγο Γιώργο Σγούρο

Το L-Medical Ιδιωτικό Πολυιατρείο Λουτρακίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον δερματολόγο κ. Γεώργιο Σγούρο. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη Δερματοχειρουργική Ογκολογία, ο νέος συνεργάτης του L-Medical, διαθέτει ένα εντυπωσιακό ιστορικό ιατρικών επιτυχιών και καινοτόμων μεθόδων θεραπείας. Η συνεργασία αυτή, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Ιδιωτικό Πολυιατρείο του Λουτρακίου, που αναβαθμίζει το δυναμικό του, συνεχίζοντας να παρέχει κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

 

Το βιογραφικό του Ιατρού

 

Ο Σγούρος Γεώργιος, γεννήθηκε το 1954 στην Ανδρίτσαινα Ηλείας και διακρίνεται για την εξειδίκευσή του στη Δερματοχειρουργική Ογκολογία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, συνέχισε την εκπαίδευσή του στις ΗΠΑ, όπου μετεκπαιδεύτηκε σε κορυφαία πανεπιστήμια και κλινικές. Συγκεκριμένα, το 1989-1990 μετεκπαιδεύτηκε στο University of Wisconsin-Madison στη ΔερματοΧειρουργική Ογκολογία υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Frederic Mohs, εστιάζοντας στη μέθοδο "Mohs Surgery". Το 1991, συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του στο New York University στη Δερματική Ιστολογία με τον Καθηγητή Bernard Ackerman και στη Δερματική Εφαρμογή LASER με τον Καθηγητή Roy Geronemus.

 

Διαθέτει μακρόχρονη νοσοκομειακή εμπειρία, κυρίως στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", όπου εργάστηκε από το 1991 έως το 2023 ως Συντονιστής Διευθυντής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου και υπήρξε μέλος της Επιτροπής κρίσεων Διευθυντών της 2ης ΔΥΠΕ από το 2019 έως το 2022. Από το 2019, συνεργάζεται με την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Αττικόν" στη Δερματική Χειρουργική Ογκολογία, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση και την καθοδήγηση νέων ιατρών.

 

Η διοικητική εμπειρία του κ. Σγούρου, είναι επίσης αξιοσημείωτη. Ήταν ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής από το 1995 έως το 1999, καθώς και Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας από το 1991 έως το 1993. Από το 2022, υπηρετεί ως Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας.

 

Στην χειρουργική του καριέρα, έχει πραγματοποιήσει 8960 χειρουργικές επεμβάσεις δερματικού καρκίνου, οι οποίες είναι ονομαστικά κατατεθειμένες στην 2η ΔΥΠΕ. Έχει επίσης δημοσιεύσει σημαντικές μελέτες στο διεθνές ιατρικό περιοδικό "International Journal Behavioral Healthcare Research" το 2019 και το 2021, παρουσιάζοντας επτά νέες μεθόδους δερματικών κρημνών για την κάλυψη ελλειμμάτων μετά από αφαίρεση δερματικού καρκίνου. Οι δημοσιεύσεις του και οι συχνές ομιλίες του σε επιστημονικά ιατρικά συνέδρια έχουν συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο της Δερματοχειρουργικής Ογκολογίας.

 

Ο ιατρός δέχεται ασθενείς στο L-Medical, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2744026400.