Άρης: Η αποστολή του Γιάννη Καστρίτη για την πρεμιέρα στο EuroCup, μέσα ο Τολιόπουλος

Η αποστολή του Γιάννη Καστρίτη για την πρεμιέρα του Άρη στο EuroCup απέναντι στη Βενέτσια (25/09, 21:00). Μέσα οι Βασίλης Τολιόπουλος και Μάνος Χατζηδάκης.

 

Ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο EuroCup της φετινής σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Βενέτσια την Τετάρτη (25/9, 21:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Γιάννη Καστρίτη, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρούνταν από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ένα πρόβλημα που τον εμπόδισε να προπονηθεί κανονικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται και ο Μάνος Χατζηδάκης, ενώ εκτός αυτών τέθηκαν οι Νέιτ Λαζέφσκι και ΝτιΜόι Χοτζ, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

 

Η ανακοίνωση του Άρη:

 

"Ο ΑΡΗΣ Μidea αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο (25/09, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Reyer Venezia στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού BKT EuroCup.

 

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι για τη Βενετία και το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ιταλικού εδάφους. Εκτός αποστολής μένουν οι Nate Laszewski και D’Moi Hodge οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, όπως και οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες.

 

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

 

1 James Banks

2 Landers Nolley

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

 

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

14 Donovan Clay

22 Trey Woodbury

 

23 Josh Roberts

72 Λευτέρης Μαντζούκας"

 

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ