ΑΕΚ μεταγραφές: Τα έδωσε όλα η Ένωση και κλείνει Κοϊτά στα 4 εκατ. ευρώ, ενεργή και για τον Αντούνα

Η ΑΕΚ κλείνει το κενό στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης δίνοντας 4 εκατ. ευρώ για τον Αμπουμπακάρι Κοϊτά, ενώ στο Μεξικό θεωρούν ως δεδομένη την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα.

 

Κοντά στην ολοκλήρωση άλλης μίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με Σεντ Τρούιντεν για την απόκτηση του Αμπουμπακάρι Κοϊτά αντί 4.000.000 ευρώ με την ανακοίνωση του deal να είναι θέμα χρόνου. Μία εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί πριν από δύο ημέρες μέσα από το Show Must Go On.

 

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από τα 2,5 και έφτασε στα 4.000.000 ευρώ με τον Μάριο Ηλιόπουλο να λέει συνεχώς ναι σε κάθε απαίτηση των Βέλγων για να γίνει η μεταγραφή. Ήταν η πρώτη επιλογή μαζί με τον Μίλσον για την αριστερή πτέρυγα, με τον Κοϊτά να βγαίνει εν εντέλει νικητής από την "άτυπη" μάχη.

 

Ο γεννημένος στη Μαυριτανία και κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, αριστερός εξτρέμ Αμπουμπακάρι Κοϊτά, πέτυχε την αγωνιστική ‘’έκρηξή’’ του στα 25 του, στην τέταρτη σεζόν της καριέρας του ως βασικός στην πρώτη καριέρα του στο Βέλγιο.

 

Την περσινή σεζόν, με την Σεντ Τρούιντεν είχε 15 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

 

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ παρουσιάζεται ως απόλυτα ενεργή και την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα. Η Ένωση δουλεύει την υπόθεση εδώ και περίπου ένα μήνα, όμως υπήρχε απόσταση όταν τελικά έκλεισε και έμεινε ο Άμραμπατ.

 

Παρόλα αυτά, ο διεθνής Μεξικανός θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και πιέζει την Κρους Ασούλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, την ώρα που στην πατρίδα του τη θεωρούν ως τελειωμένη υπόθεση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η πρόταση στους Μεξικάνους είχε γίνει πριν από αρκετό διάστημα και κυμαινόταν μεταξύ 3.500.000 και 4.000.000 ευρώ. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν είναι ακόμα σε ισχύ, την ώρα που η Ένωση έχει για τη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης τους Άραμπατ, Ελίασον, Φερνάντες και Τσιλούλη.