ΑΕΚ: Η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στην υποδοχή του Μαρσιάλ δείχνει τον δρόμο

Οι κινήσεις του Μάριου Ηλιόπουλου που "υποχρέωσαν" τους φιλάθλους της ΑΕΚ να κατακλύσουν το "Ελευθέριος Βενιζέλος" δύο φορές μέσα σε δύο μήνες. Ο κόσμος που συσπειρώνεται ξανά μετά τις αποδοκιμασίες στην OPAP Arena, ύστερα από τον απρόσμενο και οικονομικά επιζήμιο αποκλεισμό από τη Νόα και η Μαρσαλιάδα που καλά κρατεί.

 

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου τα πρώτα μαύρα σύννεφα είχαν σκεπάσει την ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας, με επίκεντρο την OPAP Arena.

 

Η ΑΕΚ ναι μεν κέρδισε τη Νόα με 1-0, πλην όμως το εν λόγω σκορ δεν έφτασε για να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα, με συνέπεια ο Δικέφαλος να μείνει για πρώτη φορά στη θητεία του Ματίας Αλμέιδα εκτός Ευρώπης, καθώς τη σεζόν 2022/23 που ανέλαβε ο Αργεντινός τις τύχες της ομάδας η Ένωση δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά μέσω του πρωταθλήματος.

 

Τα χλιαρά γιουχαρίσματα του ματς επί της Ίντερ ντ΄Εσκάλδες έγιναν ηχηρά κόντρα στους Αρμένιους, σε έναν αποκλεισμό που έφερε την κατήφεια στον κόσμο της ομάδας, ενώ το κλαμπ ζημιώθηκε σημαντικά οικονομικά, χάνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Fast forward και έναν περίπου μήνα μετά η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, με συγκατοίκους τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, και τον κόσμο να συσπειρώνεται ξανά, θυμίζοντας εποχές όχι πολύ μακρινές, εκείνες της προπέρσινης αγωνιστικής περιόδου, όταν ομάδα και φίλαθλοι ήταν μία γροθιά.

 

Το μυστικό της επιτυχίας; Ίσως. Σίγουρα, όμως, αποτέλεσε ένα από τα πολλά ατού της Ένωσης στον δρόμο προς την ιστορική επιτυχία του νταμπλ

 

Το τρελό μεταγραφικό καλοκαίρι και το κερασάκι σε μία απρόσμενη τούρτα

 

Για να βρει κάποιος μεταγραφικό παράθυρο στο οποίο οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν δύο φορές στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", πόσο μάλλον να το κατακλύσουν σε αμφότερες τις περιπτώσεις, πρέπει να ανατρέξει πολύ πίσω και να ψάξει καλά στα κιτάπια του.

 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος απέδειξε με το καλημέρα στον προεδρικό και ιδιοκτησιακό θώκο ότι οι μεταγραφές αεροδρομίου δεν είναι πλέον ουτοπία. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τόσο η απόκτηση του Έρικ Λαμέλα, όσο και του Αντονί Μαρσιάλ.

 

Δύο παίκτες που από εδώ και πέρα θα κουβαλούν στις πλάτες τους τον τίτλο των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στην ιστορία του συλλόγου, βάσει συμβολαίων. Περίπου 2.500.000 ευρώ ετησίως ο Αργεντινός αρτίστας και πάνω από 3.500.000 ευρώ ο Γάλλος!

 

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα με επτά μεταγραφές μέχρι τα μέσα Ιουλίου και στη συνέχεια ήταν σαν να τράβηξε χειρόφρενο. Έφτασε στις 10 Σεπτεμβρίου για να ζεστάνει ξανά τον κόσμο της, όταν ανακοίνωσε τον Φραντζί Πιερό κι ενώ παράλληλα συνέχιζε να παλεύει και την περίπτωση του Φοφανά.

 

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε, αφού έκλεισε και η "τρύπα" πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, ήρθε ανήμερα των γενεθλίων του Μάριου Ηλιόπουλου, το κερασάκι σε μία αναμφίβολα απρόσμενη καλοκαιρινή τούρτα.

 

Και τι κερασάκι, το πιο φανταχτερό απ' όλα. Η Μαρσαλιάδα δεν λέει να κοπάσει, αν αναλογιστούμε τους περίπου 3.000 και φίλους των κιτρινόμαυρων που βράδυ Τετάρτης (18/09) βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχθούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει φέρει ποτέ στην ιστορία της η ΑΕΚ.

 

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα θα το δείξει το γήπεδο, εκεί που ο Αντονί Μαρσιάλ θα κληθεί να αποδείξει ακόμα και στους πιο δύσπιστους ότι παραμένει ένας λαμπερός σταρ, που απλά ψάχνει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση.

 

ΑΕΚ: Η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στην υποδοχή του Μαρσιάλ δείχνει τον δρόμο
Η νύχτα μέρα από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος" για τον Αντονί Μαρσιάλ

 

ΑΕΚ: Η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στην υποδοχή του Μαρσιάλ δείχνει τον δρόμο
Έκπληκτος ο Αντονί Μαρσιάλ

 

ΑΕΚ: Η κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα στην υποδοχή του Μαρσιάλ δείχνει τον δρόμο

 

Ο Αντονί Μαρσιάλ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ | 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ