Συνεχίζει να ομορφαίνει η παραλία Λουτρακίου - Ξεκίνησε η κατασκευή του αμφιθεατρικού (Εικόνες)

Οι εργασίες στην παραλία Λουτρακίου συνεχίστηκαν κανονικά και σήμερα Τετάρτη 3/4/2024, με τα συνεργεία να ξεκινούν την κατασκευή του "υπαίθριου αμφιθεατρικού καθιστικού" μπροστά από την πλατεία Κρήνης, όπου ως επί το πλείστον θα χρησιμοποιείται ως σημείο που ο πεζός θα έχει τη δυνατότητα να καθίσει για να ξεκουραστεί και να δει το ηλιοβασίλεμα.

 

Από τις 8:30 το πρωί της Τετάρτης 3/4, πάντα υπό το βλέμμα του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, κ. Κώστα Δήμου, ξεκίνησε το σκάψιμο της παραλίας, ενώ στη μία το μεσημέρι, φορτηγό που μετέφερε πέτρες (κροκάλα) άδειασε το περιεχόμενο στην παραλία, προκειμένου στη συνέχεια το JSB να τις απλώσει ομοιόμορφα για το απαραίτητο υποστήλωμα της κατασκευής, ενώ στη συνέχεια μια μπετονιέρα που μετέφερε σκυρόδεμα άφησε αρκετούς τόνους στην παραλία, προκειμένου και αυτό να απλωθεί. Στη συνέχεια, "έπεσε" και το τσιμέντο εργασίας, γνωστό και ως μπετό καθαριότητας και τις επόμενες ημέρες, το έργο αναμένεται να πάρει την τελική του μορφή.

 

Για την εξέλιξη αυτή, είχατε ενημερωθεί από χθες από το Loutraki365.gr, ενώ και ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο χθεσινό (2/4) Δημοτικό Συμβούλιο, προανήγγειλε την έναρξη των εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και την ολοκλήρωση των κατασκευών σε δύο από τα πέντε καταστήματα που απομένουν, εντός των επόμενων ημερών, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο όσον αφορά στο κομμάτι των επιχειρήσεων της παραλίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "μέχρι το Πάσχα θα έχει φτιαχτεί το μεγαλύτερο κομμάτι της παραλίας, καθώς από εκεί θα περάσει ο Επιτάφιος".