Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Πού θα δείτε το κρίσιμο Game 5 με φόντο το Final Four του Βερολίνου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 της σειράς των playoffs της EuroLeague, θέλοντας την νίκη για να προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου. Ώρα Game 5 και για Μονακό - Φενέρμπαχτσε.

 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πλέον έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" (8/5, 22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 των playoffs της EuroLeague.

 

Με την σειρά να βρίσκεται στο 2-2, ο νικητής τα... παίρνει όλα. Κοινώς, προκρίνεται στο Final Four του Βερολίνου, όπου έχουν ήδη κλείσει θέση η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός AKTOR.

 

Η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη είναι αμφίβολη για τον Ολυμπιακό λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό αστράγαλο από το Game 4 της σειράς. Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί πλήρης.

 

Μάχη στο Μονακό

 

Λίγες ώρες πριν από το ματς του Ολυμπιακού, η Μονακό θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε στο Game 5 (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με την σειρά επίσης στο 2-2. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Final Four.

 

Η συμμετοχή του Τζον Μπράουν είναι αμφίβολη για την Μονακό, ενώ από πλευράς Φενέρ θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα είναι στην αποστολή ο Τζόναθαν Μότλι.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ