Διεγράφη ο Σωτήρης Κουφογιάννης από το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά

Τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου, Σωτήρη Κουφογιάννη από μέλος της Δύναμης Δημιουργίας γνωστοποίησε πριν από λίγο η αρχηγός της παράταξης Μαρία Πρωτοπαππά, με επιστολή της στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτηρία Κορδαλή.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της Δύναμης Δημιουργίας, συνεδρίασαν εκτάκτως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και αποφάσισαν ομόφωνα τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Κουφογιάννη από μέλος της παράταξης και της ομάδας των δημοτικών της συμβούλων.

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος της διαγραφής του Σωτήρη Κουφογιάννη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η αρχηγός της παράταξης, Μαρία Πρωτοπαππά εισηγήθηκε τη διαγραφή του καθώς ο πρώην πλέον δημοτικός σύμβουλος της Δύναμης Δημιουργίας, ουσιαστικά αποτελούσε εδώ και καιρό ξένο σώμα από την παράταξη, αφού "ακολουθούσε πορεία αυτόνομη και ανεξάρτητη, ενώ αναδείκνυε θέσεις στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς καμία απολύτως προηγούμενη ενημέρωση στα υπόλοιπα μέλη της παράταξης εκθέτοντάς την". 

 

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη απόφαση απείχε ο Κωνσταντίνος Παντελέου, συνεπώς, η διαγραφή του Σωτήρη Κουφογιάννη υπογράφηκε από τους: Μαρία Πρωτοπαππά, Ιωάννη Κακούρο, Αργύρη Μέξια, Γιώργο Νικολάου, Παναγιώτη Πέτρου και Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο.

 

Αναμένεται πλέον η απάντηση του Σωτήρη Κουφογιάννη καθώς και η απόφασή του σχετικά με την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ