1300 αθλητές στο Λουτράκι για το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing (video)

Με περισσότερους από 1300 αθλητές από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing. Από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών...

 

Στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Μαυρομμάτης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Παραχώρας και Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σάκης Παπαθανασίου.

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι "Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε στον Δήμο μας το Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing, μια διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, η οποία ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή, σε μια από τις κορυφαίες αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, το Κλειστό γυμναστήριο "Γεώργιος Γαλανόπουλος". Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ την Πανελλήνια Ομοσπονδία KickBoxing και τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Τριανταφύλλου, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου μας κ. Σάκη Παπαθανασίου και τους υποστηρικτές αυτής της τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης που θα προσελκύσει στον τόπο μας πάνω από 2.000 αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές τους, που διαμένουν στα ξενοδοχεία της πόλης μας, επισκέπτονται τα καταστήματα εστίασης και τονώνουν την τοπική οικονομία.

 

Στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων αναβαθμίζοντας διαρκώς τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και αξιοποιώντας τις αθλητικές μας υποδομές που προσελκύουν χιλιάδες αθλητές, αθλητικές ομάδες, συλλόγους και θεατές από όλο τον κόσμο. Από την αρχή της θητείας μας, θέσαμε τους στόχους και ορίσαμε τις προτεραιότητες για να αποτελέσει ο Δήμος μας το σπίτι αθλητικών διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών. Εμπλουτίζουμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό το καλεντάρι των αθλητικών εκδηλώσεων και επενδύουμε σε αθλητικά γεγονότα που αναδεικνύουν την εικόνα του Δήμου μας ως ιδανικός αθλητικός και τουριστικός προορισμός που προσφέρει στον επισκέπτη ξεχωριστές εμπειρίες. Είμαι βέβαιος ότι η πόλη μας θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και το προσωπικό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, με την τεράστια εμπειρία, θα αποδειχθεί ο καλύτερος βοηθός για την επιτυχία της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης. 

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι "Το Λουτράκι είναι ένα σημείο αναφοράς για το kickboxing τα τελευταία 15 χρόνια. Ειδικότερα με τον τωρινό δήμαρχο έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η διοργάνωση αποτελείται από 1.333 αθλητές. Έχουμε 2039 συμμετοχές, 345 αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα και εισερχόμενο κόσμο που θα ξεπεράσει το διήμερο τα 6.500 άτομα.

 

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σάκης Παπαθανασίου, δήλωσε "Καλωσορίζουμε ένα πολύ μεγάλα αθλητικό γεγονός στην πόλη του Λουτρακίου. Μια διοργάνωση με πάρα πολλές συμμετοχές, όμως έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την εμπιστοσύνη των μεγάλων ομοπονδιών, στηρίζουμε με το παραπάνω και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πραγματοποιούνται τόσο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο Δήμο μας".