Άγρια συμπλοκή μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου με τραυματίες

Πληροφορίες ότι βγήκαν μαχαίρια

 

Έχουν γίνει μέχρι στιγμής 13 προσαγωγές

 

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους. Αυτή τη φορά σημειώθηκε συμπλοκή μαθητών στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη συμπλοκή βγήκαν μαχαίρια. Ειδικότερα, από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι ένα τουλάχιστον άτομο περίπου 16 ετών κρατούσε μαχαίρι και επιτέθηκε με αυτό σε άλλους ανήλικους, τραυματίζοντάς τους στο πόδι.

 

Όλα ξεκίνησαν έξω από το σχολείο όταν οι δύο ομάδες μαθητών από διαφορετικές περιοχές (Κερατέα και Λαύριο), που φοιτούν στο ΕΠΑΛ, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, στις 11:00 περίπου το πρωί

 

Από τη συμπλοκή έχουν τραυματιστεί δύο ανήλικοι, ενώ έχουν γίνει μέχρι στιγμής 13 προσαγωγές.

 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Δημήτρης Καραστεφανής

 

17χρονη έστειλε στο νοσοκομείο συμμαθήτρια της, ρίχνοντάς της μπουνιές – Χαμός έξω από σχολείο στην Πάτρα

 

Σε βάρος της 17χρονος σχηματίστηκε δικογραφία

 

17χρονη έστειλε στο νοσοκομείο συμμαθήτρια της, ρίχνοντάς της μπουνιές – Χαμός έξω από σχολείο στην Πάτρα

 

Ένα νέο περιστατικό βίας κατεγράφη στην Πάτρα μεταξύ μαθητριών, με μία από αυτές να συλλαμβάνεται και την άλλη να οδηγείται στο νοσοκομείο καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

 

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επικαλούμενο την ΕΛ.ΑΣ., 17χρονη μαθήτρια ευρισκόμενη έξω από σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο μάγουλο και στο αυτί 17χρονη συμμαθήτρια της και παράλληλα την εξύβρισε.

 

Η ανήλικη, που τραυματίστηκε συνοδευόμενη από τη μητέρα της μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Σε βάρος της δράστιδας, από τους Αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ