Κορινθία: Φραστική επίθεση Δημάρχου σε αστυνομικό; "Άντε γαμ..σου ρε μαλ..κα"

Την ημέρα του Σαββάτου που είχε ήδη πλημμυρίσει το Κιάτο, ένας αστυνομικός του ΑΤ Κιάτου και ενώ κλήθηκε από τον διοικητή του να βοηθήσει στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην γέφυρα του Κιάτου, …τα άκουσε από τον δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο!!!

 

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αστυνομικός, Ν. Πιστεύος, προσέφερε την βοήθειά του ενώ βρισκόταν σε άδεια. Λόγω ότι το Κιάτο όμως την ημέρα του Σαββάτου βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο διοικητής του ΑΤ Κιάτου προσπαθούσε να βοηθήσει όσο μπορεί ζητώντας σωστά να παρέχουν την βοήθειά τους όσο περισσότεροι αστυνομικοί.

 

Έτσι έκανε και ο Ν. Πιστεύος. Πήγε στο σημείο που του ζητήθηκε και παρείχε την βοήθειά του!

 

Και εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος ο οποίος ζήτησε από τον Ν. Πιστεύο να φύγει από το σημείο …και να μην κάνει πολιτική!!!

 

Ο Ν. Πιστεύος όμως του απάντησε ότι βρίσκεται εκεί μετά από εντολή του διοικητή και δεν πάει πουθενά!

 

Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο Ν. Πιστεύος ο οποίος εκτός από αστυνομικός ήταν και π. πρόεδρος στα Μποζικά ανέφερε: «Ενώ βρισκόμουν σε άδεια μου ζητήθηκε από τον διοικητή μου να παρέχω βοήθεια σε κάποια σημεία του Κιάτου που είχαν πλημμυρίσει. Αυτό έκανα όταν κάποια στιγμή πέρασε από το σημείο ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος και μου έλεγε να φύγω από εκεί που είμαι, ότι κάνω πολιτική …κτλ! Του είπα ότι δεν πάω πουθενά και δέχομαι εντολές μόνο από τον διοικητή μου. Έτσι λοιπόν παρέμεινα στο σημείο.

 

Ο δήμαρχος προφανώς ενοχλείται από την παρουσία μου για ένα θέμα που έχει προκύψει στο Μποζικά σε ότι αφορά την γεώτρηση, ένα θέμα το οποίο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Επειδή ο δρόμος που έχω τραβήξει στο θέμα της γεώτρησης πιθανόν δεν αρέσει στον δήμαρχο, ο δήμαρχος ενοχλείται από την παρουσία μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ