Βυτιοφόρο έσπειρε τον πανικό στο Λουτράκι

Ένα απρόσμενο περιστατικό προκάλεσε μικρή αναστάτωση χθες στο Λουτράκι, καθώς βυτιοφόρο με διαρροή καυσίμων έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης, αφήνοντας πίσω του μια επικίνδυνη πορεία.

 

Πολλοί πιστοί που κατευθύνονταν προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου και περνούσαν πάνω από το Πάρκο Δεξαμενής, στη Γερμανική Οδό, έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν δύο εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου, μαζί με τέσσερις πυροσβέστες και αστυνομικούς, να σκεπάζουν καύσιμα στον δρόμο με χώμα και πριονίδια. Στην αρχή, οι περαστικοί υπέθεσαν ότι είχε συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, αλλά καθώς παρατηρούσαν το μήκος της διαρροής, η απορία τους μεγάλωνε.

 

Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε γίνει κάποιο τροχαίο ατύχημα, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό: Ένα βυτιοφόρο, λόγω διαρροής, είχε αφήσει πίσω του μια μακριά γραμμή καυσίμων, ξεκινώντας από τα σημεία πλήρωσης των υδροφόρων και συνεχίζοντας ατάραχος ο οδηγός την πορεία του επί της οδού Καραντάνη και στη συνέχεια στην κεντρική λεωφόρο Αθηνών.

 

Η κατάσταση προκάλεσε κινητοποίηση του ΑΤ Λουτρακίου, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό του βυτιοφόρου. Στον οδηγό βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για το περιστατικό, σύμφωνα με το sfedona.gr.

 

Σημειώνεται πως στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Κανάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ