''Βούλιαξαν'' Λουτράκι και Άγιοι Θεόδωροι με τους εκδρομείς του Αγίου Πνεύματος – Στα ύψη οι πληρότητες

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη του Λουτρακίου κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα, η πόλη έχει γεμίσει ασφυκτικά, με τους επαγγελματίες της περιοχής να κάνουν λόγο για μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους των τελευταίων ετών...

 

Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα, με τα ξενοδοχεία να αναφέρουν πληρότητα που άγγιζε το 100%. «Δεν βρίσκεις δωμάτιο ούτε για δείγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης κεντρικού ξενοδοχείου, επισημαίνοντας την αυξημένη ζήτηση που παρατηρήθηκε αυτές τις ημέρες. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι επισκέπτες που αναγκάστηκαν να στραφούν σε εναλλακτικές μορφές διαμονής, όπως βραχυχρόνιες μισθώσεις μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb.

 

Τα παραλιακά εστιατόρια, τα bar και τα καφέ της παραλιακής ζώνης, από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ, ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο που εκμεταλλεύθηκε το τριήμερο για να βρεθεί στην πόλη του Λουτρακίου.

 

Ίδια κατάσταση και στους Αγίους Θεοδώρους, με τις παραλίες να γεμίζουν από κόσμο, ενώ το βράδυ, η διασκέδαση στα Club της περιοχής "χτύπησε" κυριολεκτικά, κόκκινο.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου, δηλώνει στο Loutraki365.gr, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τουρισμού, Τάσος Σακελλαρίου. "Ο Δήμος μας, διαφημίζεται συνεχώς σε όλα τα μεγάλα Αθηναϊκά Μέσα. Η προσπάθεια αυτή, αποδίδει καρπούς και η προσέλευση των επισκεπτών στο Δήμο μας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική αφού οι επισκέπτες γέμισαν τις παραλίες, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της περιοχής. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον προορισμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες της πόλης για τις άοκνες προσπάθειές τους να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους επισκέπτες μας. Καλούμε όλους τους επισκέπτες να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερες από τις ομορφιές της περιοχής μας".

 

Παράλληλα, ο Τάσος Σακελλαρίου, αποκάλυψε και τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη πενταετία: "Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας, ώστε να παραμείνει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ψηλά στη λίστα των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε μαζί με τους επαγγελματίες του Δήμου το σχεδιασμό για την επόμενη πενταετία".