Τώρα: Νέο κέντρο καταιγίδας οργανώνεται στην περιοχή του Κορινθιακού

Το πρώτο κύμα τοπικών φαινομένων πέρασε από το Λουτράκι, με μέτριες επιπτώσεις (βροχόπτωση μέτριας έντασης), χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, οργανώνεται νέο κέντρο καταιγίδας, αυτή την ώρα (17:45 της 29ης Ιουλίου 2018), σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του  loutraki365, από την ομάδα PeloponneseWeather.

 

Σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, το δεύτερο ισχυρό κέντρο, προερχόμενο από το όρος Ζήρεια, αναμένεται να επηρεάσει τις επόμενες ώρες την περιοχή του Κορινθιακού και κατ’ εκτίμηση νοτίως της Κορίνθου (Σολωμό, Χιλιομόδι, Αϊ Γιάννη κλπ.).

 

Αυτήν την ώρα οργανώνεται, με ιδιαίτερα αυξημένα ηλεκτρικά φορτία, όπως επισημαίνει στο loutraki365, ο κ. Άρης Ηλίας, μέλος της ομάδας PeloponneseWeather, ο οποίος υπογράμμισε ότι «ακόμη είναι αδιευκρίνιστο προς τα πού θα κινηθεί, δεδομένου ότι οι άνεμοι στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας δεν έχουν ιδιαίτερη ένταση». Συνεπώς, θα πρέπει να βρισκόμαστε σε αναμονή, αν και που θα δείξει “την προτίμησή της” η φύση… Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το μέτωπο δείχνει την τάση να κινηθεί βόρειοανατολικά, αλλά... άγνωσται αι βουλαί της φύσης και του Κυρίου...

 

Το loutraki365 παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα ενημερώσει με νεότερο δημοσίευμα για οποιαδήποτε αξιόλογη περαιτέρω πληροφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ