Θανάσης Μουζάκης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία καθαριότητας" (video)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα, οι εργασίες καθαριότητας στην οδό Καραϊσκάκη και τις παράπλευρες οδούς, μετά το τριήμερο πανηγύρι προς τιμήν της Παναγίας της Γιάτρισσας. Μετά το πέρας των εργασιών, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Θανάσης Μουζάκης, ευχαρίστησε μέσα από την κάμερα του loutraki365.gr, όλο το προσωπικό καθαριότητας που εργάστηκε σκληρά, προκειμένου να αποκαταστήσει άμεσα την εικόνα των δρόμων της πόλης στην πρότερη κατάσταση...

 

«Για άλλη μια χρονιά, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Λουτράκι για να προσκυνήσει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας», αναφέρει ο Θανάσης Μουζάκης, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη προσέλευση πιστών που τίμησαν την εορτή. Σήμερα Δευτέρα, καθώς το πανηγύρι έλαβε και τυπικά τέλος, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου ανέλαβαν δράση για να επαναφέρουν την πόλη στην καθημερινότητά της. «Τα συνεργεία μας έπιασαν αμέσως δουλειά με σκοπό να αποκαταστήσουν τους επιβαρυμένους δρόμους από τα απορρίμματα που άφησε πίσω του το πανηγύρι και τους παράπλευρους», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, αναδεικνύοντας την μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί η εμποροπανήγυρη στην καθαριότητα της πόλης.

 

Στη συνέχεια, ο κ. Μουζάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους υπαλλήλους του Δήμου για την αφοσίωση και την προσφορά τους. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να παραδώσουν την πόλη καθαρή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε το video:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ