Θανάσης Μουζάκης: Δέσμευσή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι με συνέπεια και ανιδιοτέλεια

Με ανάρτηση στην σελίδα του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Μουζάκης, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά" με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, συγχαίρει όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν και εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους, με τιμήσατε.

 

 

Γράφει ο Θανάσης Μουζάκης στην ανάρτησή του:

 

Φίλες και Φίλοι...

 

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή δύναμη στους Δημοτικούς Συμβούλους, πού εκλέχθηκαν στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας από την 1η Σεπτεμβρίου. 

 

Θεωρώ υποχρέωση μου δε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες εσάς που με εμπιστευτήκατε, με τιμήσατε, και με την ψήφο σας με κατατάξατε στη πρώτη θέση του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά".

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους συγγενείς μου, που καθ'ολη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στάθηκαν δίπλα μου και στήριξαν την προσπάθεια μου αυτή.

 

Τέλος να ευχαριστήσω τον αρχηγό του Συνδυασμού μας τον Κώστα Λογοθέτη αλλά και τούς συνυποψηφίους μου για τον αγώνα πού δώσαμε. 

 

Δέσμευση μου για ακόμα μια φορά είναι ότι θα αγωνιστώ, όπως το έκανα μέχρι και σήμερα, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια για την επίλυση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας, ώστε να φανώ αντάξιος τόσο των προσδοκιών σας όσο και της εμπιστοσύνης σας.

 

Μετά τιμής

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ.

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ