Στο... φουλ οι μηχανές της καθαριότητας για όλες της περιοχές του Δήμου Λουτρακίου

Με στόχο έναν καθαρότερο Δήμο, ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και των ημερών του Πάσχα, με σεβασμό στους δημότες και τους επισκέπτες, τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησαν εργασίες καθαριότητας των κοινόχρηστων δημόσιων χώρων και των κοιμητηρίων, εργασίες πρασίνου και αποψίλωσης, στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου και εντός του αστικού ιστού, στους Αγίους Θεοδώρους, στην Περαχώρα, τα Ίσθμια και το Καλαμάκι, τους οικισμούς, καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Πισίων.

 

Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κλαδέματα και καλλωπισμοί των φοινίκων και των δέντρων, χορτοκοπές και αποψιλώσεις, ευπρεπισμοί και καθαρισμοί συντριβανιών, καθαρισμοί και βαψίματα στις πλατείες και τα κοιμητήρια, καθώς επίσης, διεξοδικές εργασίες καθαρισμού, συλλογής απορριμμάτων και απομάκρυνσης αδρανών υλικών σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Αθανάσιος Μουζάκης ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας, ειδικά τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ώστε να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της Υπηρεσίας και να συνδράμουν για να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό. «Σας καλούμε όλες και όλους να συμβάλετε στην προσπάθειά μας για να διατηρήσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας καθαρά και όμορφα. Συστήνουμε να αποφεύγετε ειδικά τις Άγιες τούτες ημέρες, την εναπόθεση κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων, καθώς επίσης, σας παρακαλούμε όπως τοποθετείτε τα οικιακά απορρίμματα εντός των κάδων, προς αποφυγή προβλημάτων. Σε αυτή την προσπάθεια σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, για ένα περιβάλλον καθαρό, όπως αξίζει στον τόπο μας!».

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δήλωσε: «Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Με σεβασμό στους δημότες και τους επισκέπτες μας, σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των δημοτικών Κοινοτήτων και τις Υπηρεσίες Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου, φροντίζουμε να διατηρούμε όμορφη και καθαρή την εικόνα του Δήμου μας. Καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους, με υγεία».

 

Γραφείο Τύπου