Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η αλλαγή του status για Μασούρα, η αναμονή για Φορτούνη και η δεδομένη μεταγραφή στα... φτερά

Ο Γιώργος Μασούρας (ξανα)πλησιάζει στην παραμονή του στον Ολυμπιακό, οι εξελίξεις με τον Φορτούνη αναμένονται από βδομάδα και οι Πειραιώτες κινούνται για τουλάχιστον έναν ακραίο κυνηγό.

 

Η παρουσία του ατζέντη του Γιώργου Μασούρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (την Πέμπτη) έδωσε μία άλλη διάσταση στην υπόθεση του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Από εκεί που ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ ήταν να κλείσει στη Μπόχουμ πλησιάζει - ξανά - στο να κλείσει με νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες. Γράφουμε ξανά διότι και πριν το διάστημα του έντονου πρέσινγκ της Μπόχουμ υπήρξε πρόσφορο έδαφος για τελικό deal.

 

Σε αυτή τη φάση λοιπόν είναι ορθάνοιχτο ο «Μάσου» να κλείσει με νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Όσο για τον Κώστα Φορτούνη εκτιμάται πώς εντός των επόμενων ημερών θα προκύψουν εξελίξεις είτε έτσι είτε αλλιώς. Η διάθεση για παραμονή στον σύλλογο υπάρχει από τη μεριά του παίκτη όπως υπάρχει όμως και το δέλεαρ των κρούσεων από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

 

Οι Φορτούνης, Ντόι και Μασούρας

 

 

Όταν η διοίκηση και ο «Φόρτου» καθήσουν οριστικά στο τραπέζι των συζητήσεων για το τελικό πια ραντεβού τους θα κριθούν και όλα. Ο Ολυμπιακός βέβαια έναν (το λιγότερο) εξτρέμ και δη αριστεροπόδαρο θα τον εντάξει στο δυναμικό του. Σε ένα ρόστερ όπου υπάρχει ο Ζέλσον Μαρτίνς και όπου δεν θα υπάρχει ο Ζοβάνε Καμπράλ και που ελπίζουν στον πειραϊκό σύλλογο ότι θα παραμείνει ο Ποντένσε.

 

Ξεκάθαρα όσο πλησιάζουμε προς τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου (με τον Ολυμπιακό να ξεκινά προετοιμασία στις 10 Ιουλίου) θα προκύψουν και νέα στοιχεία αλλά και δεδομένα και θα κριθούν / ξεκαθαρίσουν αρκετές υποθέσεις είτε παικτών που γίνεται προσπάθεια για να μείνουν είτε για να αποκτηθούν.

 

Δημήτρης Τομαράς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ