Στο 5ο Περιφερειακό Συνέδριο της ΠΟΞ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, που πραγματοποιήθηκε στη Νεμέα σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Κορινθίας - Corinthia Hotel Association, συζητήθηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του τουριστικού κλάδου στην Πελοπόννησο.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου - Tasos Sakellariou, έδωσε το «παρών» σε μια σημαντική ανταλλαγή απόψεων για:
- Το μέλλον του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου
- Τη σύνδεση του ξενοδοχειακού κλάδου με την οικονομία
- Τη μετάβαση σε πιο βιώσιμες πρακτικές
- Τις νέες τάσεις & απαιτήσεις του κλάδου
Στο πάνελ των εισηγητών συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Κορινθίας, κα Sophia Philippidou-Diacakis και o Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Κορινθίας, κ. Alkiviadis Dritsas, ο Γενικός Γραμματέας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου - Visit Loutraki, κ. Giannis Kontis ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε και η κα Χρυσούλα Παππά, μέλος του Experience Perachora Corinthia.