Λουτράκι: Βουνά από σκουπίδια μετά το πανηγύρι - Έπιασε δουλειά η υπηρεσία καθαριότητας (Εικόνες)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται αυτή την ώρα, οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων,  για να επαναφέρουν την πόλη στην κανονική της κατάσταση, καθώς αποχωρούν και οι τελευταίοι μικροπωλητές μαζί με τους πάγκους που γέμισαν όλο το μήκος της οδού Καραϊσκάκη,

 

Η γιορτή της Παναγίας Γιάτρισσας αποτελεί κάθε χρόνο ένα από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά γεγονότα για την πόλη του Λουτρακίου, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Καθώς οι δρόμοι γεμίζουν με κόσμο και προϊόντα, η ανάγκη για καθαρισμό μετά το πέρας των εκδηλώσεων είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, καθώς ο όγκος των σκουπιδιών που συγκεντρώνεται είναι τεράστιος.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Μουζάκης που συντονίζει τις εργασίες καθαρισμού, δήλωσε στο Loutraki365.gr πως "τα συνεργεία καθαριότητας εργάζονται πυρετωδώς για να επαναφέρουν την καθαριότητα και την τάξη σε όλο το εύρος της οδού Καραϊσκάκη αλλά και τις κάθετες οδούς. Ήδη πραγματοποιείται μια σειρά ενεργειών για να διασφαλίσουμε ότι το συντομότερο δυνατό οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια θα και πάλι καθαροί και ασφαλείς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας».

 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν τη συλλογή απορριμμάτων, την καθαριότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων, καθώς και την απολύμανση των δημόσιων χώρων. Παράλληλα, δίνεται έμφαση στη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών, με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση κινητοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, υπογραμμίζοντας την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία οι δρόμοι της πόλης επιστρέφουν στην κανονικότητά τους μετά από μια τόσο μεγάλη σε διάρκεια και όγκο εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ