Λουτράκι: Ορκίστηκαν οι "50" του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, η ορκωμοσία των νέων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, άρχισαν να καταφτάνουν από νωρίς, παίρνοντας τη θέση τους. Κατά τις αφίξεις δεν έλειψαν οι εναγκαλισμοί, τα «πηγαδάκια» και οι selfies, ενώ τα φλας των φωτογράφων «κέντρισαν» οι νεοι εκλεγμένοι.

 

Η ορκωμοσία αποτελεί μια νέα αρχή για τον Δήμο, με τους εκλεγέντες να ξεκινούν το ταξίδι τους προς την υπηρεσία του Δήμου, με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία του.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για επιτυχία και καλή υπηρεσία από όλους τους παρευρισκομένους.

 

Μεταξύ άλλων, στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, οι Περιφερειάρχες, Αθηνά Κόρκα και Χάρης Βυτινιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Πετρίτσης, ο τέως Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας, Γιάννης Γιωτάκης και οι δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιωάννης Καραπανάγος, Γιάννης Γλυκοφρύδης και Βασίλης Βασιλείου.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος της εκδήλωσης, βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος χάρισε και μια Εικόνα στον Γιώργο Γκιώνη.

 

Ως γνωστόν, η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αποτελείται από 25 άτομα, ενώ 11 θα είναι οι τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου - Περαχώρας. Πενταμελής θα είναι η σύνθεση τόσο του τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων όσο και των Ισθμίων, ενώ τριμελής αυτή της Τοπικής Κοινότητας Πισίων.