Λουτράκι: Επώνυμη καταγγελία για αντιδήμαρχο!

Σε μία επώνυμη καταγγελία στο Loutraki365.gr, προέβη αναγνώστρια. Η αναγνώστρια, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του loutraki365.gr, περιγράφει την όχι και τόσο καλή εντύπωση που αποκόμισε από την επαφή που είχε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα. Όπως μάλιστα τονίζει, πρόκειται να απευθυνθεί στα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δήμων και Περιφερειών, προκειμένου να δοθεί συνέχεια στο θέμα.

 

Διαβάστε την καταγγελία της:

 

Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στον Αντιδήμαρχο καθαρισμού Λουτρακιου κ. Περρα να του ζητήσω τον καθαρισμό των δύο οικοπεδων που εφάπτονται δεξιά και αριστερα των μανδροτοιχων του συγκροτήματος Μ..., λεωφόρος Π.... 15, πάνω από ξενοδοχείο Παππά, όπου διαθέτουμε εξοχικό διαμερισμα κάτι το οποίο ζητούσαμε από τον Μάη. Τα οικόπεδα όπως και τον δρόμο τα καθαριζουμε μόνοι μας όπως του εξήγησα αλλά πλέον, λόγω ξερης βλάστησης και ζέστης χρειάζεται να καθαριστουν από ειδικούς.. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ο Δήμος δεν έχει προσωπικό και υπάρχουν περίπου 200 παρόμοια αιτηματα άρα να το κάνουμε εμείς! Του επανέλαβα ότι εμείς διαθέτουμε απλά μέσα και όχι αλυσσοπριονα κλπ. γι αυτό και εν μέσω ενός δύσκολου καλοκαιριού ζητάμε την βοήθεια του Δήμου την στιγμή μάλιστα που το ένα οικόπεδο πέρυσι (και όχι μόνον...) είχε πιάσει φωτιά... Στην ερώτηση μου γιατί εν όψει καλοκαιριού (3 μήνες μόνον) δεν προσλαμβάνεται από το Δήμο έκτακτο προσωπικό και οι καθαρισμοί δεν γίνονται από τον Μάιο η απάντηση του ήταν...επικη!!!

"Γιατί οι προσλήψεις αυτές δεν είναι ανταποδοτικες!" (Δηλαδή ας καειτε;;;;) Και συμπλήρωσε με αχαρακτηριστο τρόπο και τόνο : ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΣΤΌΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ!!!!!! Δεν λέω πόσο υπερήφανη είμαι που είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ και όχι "ΆΝΤΡΑΣ" όπως ο συγκεκριμένος "κύριος" που η ωμότητα και η αγένεια του μου προκάλεσε απίστευτη αηδια. Δεν τον γνωρίζω καθόλου και ούτε θέλω, ο καθένας αυτοχαρακτηρίζεται με το που ανοίγει το στόμα του. ΘΛΙΒΟΜΑΙ όμως βαθειά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και τους Λουτράκιωτες που τους εκπροσωπούν παρόμοια άτομα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ