Κώστας Λογοθέτης: «Σπύρος Ράττης και Σωτήρης Νικολάου οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για τα Πευκάκια»

Αυτοψία στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων έκαναν σήμερα,  Δευτέρα 8 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης και μέλη της δημοτικής παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

Με αφορμή την «λεηλασία» όπως την χαρακτήρισε από ιδιώτη της δημοτικής περιουσίας στο αναψυκτήριο, το Σάββατο 6 Απριλίου, ο Κώστας Λογοθέτης θέτει ερωτήματα, αναζητά τις ευθύνες και καταγγέλλει πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι ακραία παράνομη.

 

 

Όπως δήλωσε «η δημοτική αρχή όχι μόνο έχει ερημώσει αυτή την περιοχή αλλά την καταστρέφει κιόλας» και επιρρίπτει ευθύνες και στον νυν Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων Σπύρο Ράτη και στον τέως Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων Σωτήρη Νικολάου ως μεσεγγυούχους της λίστας κατασχεθέντων.

 

 

Και τόνισε ότι «για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Γιώργος Γκιώνης και η Μαρία Πρωτοπαππά αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, καθώς ο Σπύρος Ράτης ανήκει στην παράταξη του νυν Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και ο Σωτήρης Νικολάου στην παράταξη της Μαρίας Πρωτοπαππά και οφείλουν και οι δύο να δώσουν εξηγήσεις».

 

 

 

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί τις δηλώσεις του Κώστα Λογοθέτη: