Διήμερο σεμινάριο διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα «Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept – Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στο χώρο του Επιμελητηρίου (Ερμού 2, Κόρινθος).
Εισηγητές θα είναι ο Ανδρέας Κελεμίδης, WSET 3 Πρόεδρoς της Oinos Wines Imports, New York, USA, ο Στυλιανός Λογοθέτης, PhD Οινολόγος, Ιδρυτής της Purely Greece Imports, New York, USA και ο Τάσος Μπάλλας, WSET 3 Gastronomist IHK Stuttgart / CEO Oinos & Estia International, New York – Athens – Munich.
Ακόμα quest εμφανίσεις στο σεμινάριο θα κάνουν ο Celebrity Chef Χρήστος Χρήστου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Yefsi στην Νέα Υόρκη και ο Βασίλης Ακριβός, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ψάριστον στο Νέο Ηράκλειο.