Η νύχτα που η Περαχώρα χόρεψε και τραγούδησε όπως στα '70s (Εικόνες)

Πολύ μικρό έμοιαζε το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, που την Κυριακή 16 Ιουνίου "μεταμορφώθηκε" σε νυχτερινό κέντρο για τις ανάγκες της μουσικοθεατρικής παράστασης «Μια βραδιά στου Zorba» που διοργάνωσε το Experience Perachora, η οποία ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Νίκο Λέκκα και τους μουσικούς της Περαχώρας. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που χρειάστηκαν να τοποθετηθούν πολλές επιπλέον καρέκλες στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου για να καθίσουν όσοι έδωσαν το παρών.

 

Η ατμόσφαιρα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Μαργαρίτας Αλεξίου, θύμιζε την εποχή, τη διασκέδαση και το κλίμα των '70. Και τα είχε όλα... Από σπάσιμο πιάτων, παρεξηγήσεις, παραγγελιές, πολύ χορό και φυσικά τραγούδι, θυμίζοντας στους μεγάλους κάτι από τα νυχτερινά τους περπατήματα και μαθαίνοντας στους νεότερους πως διασκέδαζαν τότε. Ιδιαίτερο ρόλο είχε και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας, Χρυσούλα Παππά, η οποία έκανε χρέη "λουλουδούς"... Η βραδιά απέκτησε ένα πιο συγκινητικό τόνο, τη στιγμή που η σύζυγος του Νίκου Λέκκα, παρέλαβε μια ανθοδέσμη από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, Γιώργο Ψυχογιό.

 

Κορυφαία μουσική στιγμή της βραδιάς, όταν η... κομπανία, έπαιξε τη μεγάλη επιτυχία του Νίκου Λέκκα "Μια γαρδένια " που έγινε ευρέως γνωστή, μέσω του Βασίλη Τερλέγκα.

 

Παρόντες μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θεώνη Μαυροματίδου, ο πολιτευτής της ΝΔ Κορινθίας, Γιώργος Φερετζάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, Δημήτρης Λάμπρου και ο Γιάννης Καραπανάγος.

 

Παναγιώτης Παππάς (Τσεπας)
-Παναγιώτης Πρωτοπαππάς
-Τάκης Πρωτοπαππάς
-Μάρκος Ζωγράφος
-Γιάννης Παπαντωνίου
-Μαριλένα Πέρρα
-Δημήτρης Καραβάς
-Δημήτρης Λογοθέτης
-Βασίλης Λογοθέτης

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αλεξίου

Μουσική Επιμέλεια : Γιάννης Παπαντωνίου

Επιμέλεια Φωτισμού : Δημήτρης Κανέλλος

Εικαστικά: AD Master