Αποκλειστικό! Τι εξετάζει η Πυροσβεστική για τη φωτιά στο Λουτράκι

Πεπεισμένοι ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Λουτράκι, στο ύψος των Καταρρακτών, είναι αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθους και δεν οφείλεται σε τυχαίο γεγονός, είναι τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, που διεξάγουν τη σχετική έρευνα, αυτή την ώρα.

 

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής, είναι η κατεύθυνση της φωτιάς. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν συμπεράνει ότι η φωτιά ξεκίνησε από τα κοντινά σπίτια και στη συνέχεια ανέβηκε προς τον Περιφερειακό δρόμο και όχι το αντίθετο, όπως θα περίμενε κανείς, αφού δεκάδες αυτοκίνητα βρίσκονται στον Περιφερειακό κάθε απόγευμα προκειμένου να θαυμάσουν την υπέροχη θέα με το ηλιοβασίλεμα και τον Κορινθιακό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, υπάρχει μάρτυρας που άκουσε βαρελότο να σκάει από πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα από το σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά. Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας, είναι και ο άνθρωπος που είδε τις πρώτες φλόγες και ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική.