Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Νίκος Παππάς, στην Κόρινθο (Εικόνες)

Την Κόρινθο, επισκέφτηκε  την Μεγάλη Πέμπτη (2/5/2024) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς...

 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, αρχικά συναντήθηκε με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της ΝΕ (Περιάνδρου 38-40, 1ος όροφος), ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκε στην πόλη της Κορίνθου συνοδευόμενος από το βουλευτή Κορινθίας, Γιώργο Ψυχογιό, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με πολίτες όλων των ηλικιών.

 

Ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τους πολίτες, τόνισε πως ασχολήθηκε και ασχολείται με την πολιτική καθώς πιστεύει πως "πρέπει να δράσουμε συλλήβδην και με αλληλεγγύη απέναντι στην οδυνηρή κατάσταση που βιώνει η Ελληνική κοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις της λόγω του καθεστώτος Μητσοτάκη". Γι αυτό, κάλεσε τον κόσμο στις κάλπες τονίζοντας πως "η αποχή δεν είναι λύση αφού δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

 

Ακόμη, στάθηκε στη σημασία που έχει η εκπροσώπηση της χώρας στην Ευρωβουλή, προκειμένου να τεθούν θεμέλια για την αναδόμηση της ουσιαστικής παιδείας.