Κώστας Παπαδάκης: Μήνυμα νομιμοποίησης της ρατσιστικής- φασιστικής βίας η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου να κινηθεί με την ίδια σπουδή που επέδειξε σε περιπτώσεις άλλων δικαστικών αποφάσεων»

 

«Οι θιασώτες της ρατσιστικής – φασιστικής βίας νιώθουν ενθαρρυμένοι. Απαιτείται ένα ενεργό αντιφασιστικό κίνημα, πρέπει να εκφραστεί η οργή της κοινωνίας» το μήνυμα του Κώστα Παπαδάκη, συνηγόρου υποστήριξης κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο και τις «Επισυνδέσεις» με την Τζούλυ Τσίγκα και τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη.

 

«Είναι τεράστια πρόκληση αυτή η απόφαση για τα θύματα της Χρυσής Αυγής, τις οικογένειές τους, το αντιφασιστικό κίνημα και την κοινωνία που προσπαθεί να συνέλθει από υποθέσεις όπως τα Τέμπη, το κύκλωμα του Κολωνού, το Μάτι κλπ», τόνισε ο Κώστας Παπαδάκης λίγες ώρες μετά την απόφαση σοκ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Μιχαλολιάκος δεν έπρεπε να αποφυλακιστεί γιατί το Δικαστήριο έπρεπε να αξιολογήσει τι συμβαίνει από την ημέρα που καταδικάστηκε η Χ.Α. μέχρι σήμερα, καθώς υπάρχουν πολλές υποθέσεις ρατσιστικής βίας από ανθρώπους που είναι ακόμη μέλη της Χ.Α.

 

Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο «φίρερ» της Χ.Α. δεν βρισκόταν την τελευταία διετία στις φυλακές Δομοκού, αλλά παρέμενε σε κέντρο Αποκατάστασης στους Αγίους Αναργύρους, μετά από νοσηλεία για covid.

 

105,5 Sto Kokkino · ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ