Ξυλοδαρμός στην Κόρινθο: Ξύπνησε από το κώμα ο νεαρός - Στη φυλακή ένας 23χρονος

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Κορίνθου παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού που σημειώθηκε σε γνωστό μπαρ της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά το loutraki365.gr, ένας 23χρονος δέχθηκε σφοδρή επίθεση που κατέληξε σε βίαιο ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, η σφοδρότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που προκάλεσε στον 23χρονο έντονη αιμορραγία στο εσωτερικό του στόματός του και ως συνέπεια αυτού, ο νεαρός κινδύνευε να πνιγεί από το ίδιο του το αίμα. Ευτυχώς, ένας εργαζόμενος από γειτονικό κατάστημα, κατάφερε να τον γυρίσει στο πλάι και στην ουσία να του σώσει τη ζωή.

 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όμως, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Ασκληπιείο της Βούλας στην Αθήνα. Εκεί, οι γιατροί τον διασωλούσαν και τον υπέβαλαν σε τεχνητό κώμα για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, που παρέμενε εξαιρετικά κρίσιμη.

 

Ο πατέρας του νεαρού μιλώντας στο loutrakiblog, ανέφερε πως ο γιος του έχει υποστεί 40 κατάγματα στο κεφάλι λόγω των βίαιων χτυπημάτων που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του καβγά, προκαλώντας έντονη ανησυχία για τη μακροπρόθεσμη πορεία της υγείας του. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο 23χρονος που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά σπασμένα δόντια, κατάφερε να ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα χθες.

 

Η Εισαγγελία Κορίνθου προχώρησε σε ενδελεχή εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ και της γύρω περιοχής, ενώ κλήθηκαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες για καταθέσεις. Τέσσερα άτομα, ηλικίας 20 έως 32 ετών, συνελήφθησαν και απολογήθηκαν ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στην Κόρινθο. Οι τρεις από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ ένας 23χρονος παιδικός φίλος του θύματος κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω της άμεσης εμπλοκής του στο περιστατικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ