Η Ελένη Τσονοπούλου υποψήφια σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή της Ελένης Τσονοπούλου ως υποψήφιας συμβούλου στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» "ανακοίνωσε" μέσω facebook η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ονομάζομαι Ελένη Τσονοπούλου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Οι πιο όμορφες αναμνήσεις όμως των παιδικών μου χρόνων είναι συνδεδεμένες με το Λουτράκι όπου περνούσα πάντα τα καλοκαίρια μου.

 

Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επέλεξα να εγκαταλείψω την Αθήνα και να έρθω στο Λουτράκι όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια.

 

Είμαι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο-Μηχανικό Τηλέμαχο Ζερβό με τον οποίο ευτυχήσαμε να αποκτήσουμε δύο παιδιά, την Εύα πτυχιούχο της Οδοντιατρικής Αθηνών και τον Ρωμανό δευτεροετή φοιτητή στην Οδοντιατρική Αθηνών.

 

Συμμετέχω στη θεατρική ομάδα «Αρσινόη». Επίσης σπουδάζω Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

 

Αγαπώ αυτόν τον τόπο όπου ζω, δημιούργησα την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και θέλω να προσφέρω με τη συμμετοχή μου ότι καλύτερο μπορώ.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ