Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία 23 Οκτωβρίου 2022 στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Επιμελητήριου Κορινθίας αλλά και του LTO Λουτρακίου .
Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε και να αντιπροσωπεύσουμε το Λουτράκι σε ένα τόσο φιλόξενο χώρο και δίνουμε τα Συγχαρητήρια μας σε αυτή την διοργάνωση!
Η ομάδα του Experience Perachora Corinthia πήρε μέρος στην Έκθεση Προβολής Τοπικών Προϊόντων του Peloponnese Food Stories παρουσιάζοντας γλυκά Λουτρακίου και Περαχώρας!
Οι επισκέπτες έζησαν μια γλυκιά εμπειρία και γεύτηκαν αυθεντικές γεύσεις όπως
Αμυγδαλωτά , Δίπλες, Λαιδάκι, Μπακλαβαδάκια με καρύδι Κορινθίας, Μπαστουνάκια με Κορινθιακή σταφίδα και πορτοκάλι, Μπισκοτολούκουμα , Γαλατόπιτα, Καρυδόπιτα ,Τυροπιτάκια με φέτα Ζήρειας και φυσικά τις παραδοσιακές Ντρέδουρες Περαχώρας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τα κάτωθι καταστήματα Λουτρακίου, για 1.400 περίπου παραδοσιακά κεράσματα που απλόχερα μας πρoσέφεραν.
Μεταξύ αυτών
• Ζαχαροπλαστείο «Αλκυονίς»
• Εργαστήριο Λουκουμιών «Τα Γεράνεια»
• Ζαχαροπλαστεία «Κανάκης»
• Φούρνος «Κόκκινος»
• Ζαχαροπλαστεία «Λέκκας»
• Ζαχαροπλαστείο «Παπαδάκης»
• Φούρνος «Χρυσή Σφολιάτα»
• Φούρνος της Χαράς
• Ζαχαροπλαστείο «Dolce»
• Ζαχαροπλαστείο «Vouclait»
Παράλληλα η ομάδα του Experience Perachora Corinthia συμμετείχε στο #PeloponneseFoodStories και μαγείρεψε μεταξύ καταξιωμένων Chef όπως ο Γιάννης Μπρατσολιάς από το Wynhdam Loutraki Poseidon και τον Κώστα Μπαμπαλίκη από το εστιατόριο Αλμυρίκι ,ένα πεντανόστιμο τραχανότο .
Οι επισκέπτες γεύτηκαν μια μοντέρνα παρασκευή με Vegan τραχανά προσφορά της ΒΛΑΧΑ ΑΕ μέλος του ομίλου Κικιζας ΑΕ.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Βλάχα που πάντα μας υποστηρίζει!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕXPERIENCE PERACHORA